Samenvattingen

Nieuwe dienst speciaal voor alle studenten Voeding & Diëtetiek.

In de laatste weken van ieder blok zullen er samenvattingen te koop zijn via Vedi, die zijn geschreven voor en door medestudenten. De samenvattingen worden geschreven aan de hand van de voorgeschreven literatuur en aanvullend materiaal dat aangeraden wordt door de opleiding.

De samenvattingen kosten voor leden €1,50 per stuk en voor niet-leden €4,50 per stuk.

De beschikbare samenvattingen en exacte verkoopmomenten zullen per blok bekend worden gemaakt via deze webpagina en de Facebookpagina.

Ben je gedreven en kan je goed hoofd- en bijzaken onderscheiden? Dan zoeken wij jou als schrijver voor een van onze samenvattingen! Stuur dan een mail naar samenvattingen@sv-vedi.nl

Disclaimer

De samenvattingen zijn geschreven door studenten van de opleiding Voeding & Diëtetiek. Studievereniging Vedi is niet aansprakelijk voor het behalen van je tentamen door het gebruik van deze samenvatting. Het leren van een samenvatting garandeert geen voldoende op je tentamen, maar geeft de leerstof beknopt weer en dient ter ondersteuning bij het studeren.
Tevens staat Studievereniging Vedi niet in voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van de samenvattingen en is niet verantwoordelijk voor eventuele type- of schrijffouten.