Over Vedi

D3X_10741.jpg

Wie zijn wij?

Het verhaal van Vedi begint in het schooljaar 2013-2014 wanneer zeven enthousiaste studenten de uitdaging aangaan om een studievereniging voor onze opleiding Voeding en Diëtetiek op te richten.

Zij kwamen tot dit idee omdat zij een plek wilden creëren waar studenten zich naast de opleiding verder kunnen ontwikkelen. En daarnaast natuurlijk ook met de intentie om samen met je medestudenten verschillende leuke activiteiten te kunnen bijwonen. Doordat studenten uit elke jaarlaag van de opleiding lid kunnen worden, is dit de perfecte manier om in contact te komen met verschillende mensen van de opleiding. Vedi organiseert nu ieder jaar veel verschillende evenementen voor haar leden.


Elk jaar zitten verschillende commissies en het bestuur, bestaande uit Voeding en Diëtetiek studenten, zich in om al deze leuke activiteiten mogelijk te maken. Denk hierbij aan een jaarlijkse buitenlandreis, verschillende borrels, voedsel gerelateerde activiteiten en nog veel meer!


Waarom de naam Vedi?

De naam van onze studievereniging, Vedi, is een afkorting voor ‘Voeding en Diëtetiek Insieme’. Voor deze naam is gekozen omdat insieme het Latijnse woord is voor saamhorigheid. Saamhorigheid is een belangrijk speerpunt van onze vereniging.

Onze sponsoren