Vedi_website_1.jpg

​Het bestuur van een studievereniging leidt de vereniging. Het is haar taak om in de gaten te houden of alles binnen de vereniging goed verloopt. Het bestuur doet dit door een goede financiële administratie bij te houden, sponsoren te zoeken en commissies te begeleiden. Ze is een studiejaar lang verantwoordelijk voor de vereniging. Een bestuursjaar is een mooie kans om jezelf te ontwikkelen. Je leert professioneel werken binnen een organisatie en je ontmoet veel nieuwe mensen.

Zelf een bestuursjaar doen

Klinkt dit interessant en lijkt het jou wel leuk om een bestuursjaar te doen bij Studievereniging Vedi? Kom gerust eens langs bij de bestuurskamer! Het bestuur kan al je vragen beantwoorden en misschien word jij dan wel deel van het volgende bestuur van Sv. Vedi!