Introductiekamp

Word jij eerstejaars student aan de opleiding Voeding & Diëtetiek? Hartstikke leuk! Voordat je aan het serieuze studentenleven begint, organiseert studievereniging Vedi in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen een leuk introductiekamp bij Klonie in Ellertshaar (Drenthe). Dit jaar vind het introkamp plaats van 6 t/m 8 september.  


Tijdens het introkamp kom je eerst naar de Hanzehogeschool. Daar krijg je wat meer informatie over wat je de komende dagen te wachten staat. Je krijgt hier ook al te zien met wie je in de klas zit. Na deze introductie ga je samen met de klassenbegeleiders, coaches en medestudenten met de bus naar de locatie, namelijk Groepsaccomodatie Klonie in Ellertshaar. Dit is natuurlijk de ideale kans om je medestudenten en je coach op een leuke manier te leren kennen.


Via de mail krijg je een formulier waarmee je kan laten weten of je meegaat naar het introductiekamp. Het is belangrijk om dit in te vullen, omdat de organisatie op deze manier weet op wie ze allemaal kan rekenen. Eventuele belangrijke informatie, zoals allergieën, kan bij de aanmelding ook worden aangegeven.


De kosten voor het introkamp zijn €75,00. Wat je hiervoor terugkrijgt? Een kennismaking met je klas, coach, verschillende soorten spellen zoals een crazy 88 en nog veel meer! Om het introkamp op een leuke manier af te sluiten, zal er een gezellig eindfeest worden georganiseerd. Kortom: het introductiekamp wordt een kamp om nooit meer te vergeten.

2019-09-02 Kamp

Onze sponsoren