Bijles

Bijles nodig?

Heb je moeite met bijvoorbeeld chemie of pathologie? Misschien is bijles dan iets voor jou. Als lid van Vedi kun je bijles krijgen. Je kunt je hiervoor aanmelden door te mailen naar voorzitter@sv-vedi.nl. Je wordt dan gekoppeld aan een docent of student van de opleiding die bijles wil geven. Bijles kost €10,- per uur, dit gaat direct naar degene van wie je bijles krijgt. Wanneer je je in een groep van drie opgeeft kun je samen bijles volgen voor €5,- p.p.p.u.
​  Vedi verdient niets aan de bijles. Het enige dat wij van je vragen is dat je lid wordt van de vereniging.

Bijles geven?

Zou jij graag wat bij willen verdienen als bijlesdocent, ben je lid van Vedi en goed in een bepaald vak? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@sv-vedi.nl en geef aan in welk(e) vak(ken) je les wilt geven. Zodra een student zich aanmeldt, hoor je van ons. Jouw aanmelding biedt dus niet direct garantie voor het kunnen geven van bijles. Er moeten immers wel genoeg bijlesnemers zijn. Als je bijles geeft verdien je €10,- per uur, Vedi krijgt hier niets van. De enige voorwaarde die wij stellen is dat je lid bent van de vereniging.