Symposium Duurzaamheid

Over dit evenement

Categorie
SympoCie
Datum en tijd
18 mei 2022 10:30 - 16:00
Locatie
De Serre, Wiebenga

Symposium Duurzaamheid

Beste studenten en docenten Voeding & Diëtetiek,

Zoals jullie mogelijk al op het rooster gezien hebben organiseert Vedi woensdag 18 mei het jaarlijkse symposium, met dit jaar als thema: Duurzaam consumeren kun je leren.

De inloop is om 10.30 uur en het symposium start om 10.50 uur.

Het symposium is voor iedereen gratis (leden en niet-leden). Aan het einde van het symposium zal er een leuke goodiebag worden uitgedeeld. Hiervoor moet je je wel inschrijven via de website, dit kan zowel als lid en niet-lid.

Er komen allerlei leuke sprekers. Het programma van het symposium ziet er als volgt uit:
10:30 - Inloop
10:50 - Introductie
11:00-11:45 - Elise Brugman en Hilly Lautenbach van Circle of Food
11:50-12:35 - Michael de Wilde van Bio lekker voor je
12:35-12:55 - Pauze
12:55-13:40 - Meerdere sprekers van Intoleran
13:45-14:30 - Danouta Sanders van About Thyme
14:30-14:40 - Afsluiting 
14:45 - Einde

Het beloofd dus een hele leuke middag te worden, tot dan!

De SympoCie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren