Kroegcollege: Het Twintigers Dilemma

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
StudieCie
Organisator
StudieCie 18-19
Datum en tijd
6 mei 2019 19:30 - 21:30
Locatie
The Blokes, Poelestraat 33.

Kroegcollege: Het Twintigers Dilemma

Maandag 6 mei is er weer een kroegcollege, het onderwerp is 'Het Twintigers Dilemma.'

Ben je wel goed bezig? Jaag je wel de juiste droom na? Kom je straks daar uit waar je uit wil komen?

Die stress rond het maken van keuzes komt voort uit de realisatie dat  je je eigen pad moet uitstippelen. Je ouders kijken niet langer  continu over je schouder mee en dat heeft zo zijn voordelen, maar het  voelt voor sommigen ook geïsoleerd en eenzaam. Bovendien kun je je  ouders niet langer de schuld geven van jouw sores, en dat is ook een  bittere pil om te slikken…

Bepaalde factoren zijn van invloed op de intensiteit van je  stressgevoelens in deze levensfase. Verwachtingen vanuit je omgeving,  de prestatiegerichte maatschappij  en het hebben van veel  keuzemogelijkheden.  Bovendien worden (dreigende) werkloosheid en de  keus van het carrière pad ook vaak genoemd als typische factoren van  stress in de quarter life crisis voor jong volwassenen.

Niels Bakker vertelt aan de hand van een nuttig en interactief  kroegcollege wat het twintigers dilemma voor jou betekent. Aan de hand  van het geschetste kader krijg je in het college handvatten aangereikt  waarmee je beter achter jou keuzes kan staan.

Voor leden is het gratis en er zijn maar 25 plekken dus meld je snel aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien