Flinndal

Flinndal bestaat sinds 2005 en is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland.  Op dit moment heeft Flinndal 53 voedingssupplementen en verschillende superfoods in het assortiment. Dit assortiment wordt nog steeds uitgebreid. 

Flinndal streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit door een optimale dosering van de meest werkzame ingrediënten, waar mogelijk natuurlijk, en door overbodige stoffen te vermijden. Haar producten hebben een verantwoorde en veilige dosering en zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook zijn haar producten vrij van genetische manipulatie en HACCP gecertificeerd.

Gebruiksgemak, goede service en betaalbaarheid voor de klant is een vereiste. Flinndal voert een overzichtelijk maar breed assortiment en levert rechtstreeks aan de consument. Flinndal wil ook professionals graag ondersteunen in de informatievoorziening naar cliënten. Dit doet zij door brochures te ontwikkelen over bepaalde voedingsstoffen waarin de informatie op een duidelijke manier wordt uitgelegd. Deze brochures over bijvoorbeeld multivitaminen, rode gist rijst, vitamine D of omega 3 vetzuren worden door verschillende diëtisten met veel plezier ingezet. Meer informatie over het programma voor professionals vind je op www.flinndal.nl/zakelijk. Hier kun je ook een voorbeeld van de brochures downloaden en een kennismakingspakket aanvragen.  

Flinndal_250x250.jpg