SocialCie 2020-2021

Hoi! 
Wij zijn de SocialCie en wij zullen een aantal keer per maand een leuke post doen op Instagram en Facebook. Hebben jullie nog leuke ideeën of tips laat het ons vooral weten! Hieronder stellen wij ons voor!
 
Mijn naam is Hanna en ik ben dit jaar de voorzitter van de Socialccie. Ik ben 21 jaar, kom uit Ruinerwold en ik zit nu in het derde jaar van de opleiding. Ik hou van sporten, koken, zingen en muziek maken.
 
Ik ben Famke en ik ben dit jaar secretaris van de SocialCie. Ik ben 20 jaar, ik kom uit Haarlem en ik zit in het eerste jaar van de studie. Ik hou van zwemmen, sporten en drankjes doen met vrienden. Ik ben ook een grote fan van koken en reizen. Mijn lievelingseten is courgette :)
 
Ik ben Selena Bakker, ik ben 22 jaar een vierdejaars student aan de opleiding. Ik ben op zit moment bezig met het schrijven van mijn scriptie bij zorggroep meander. Ik doe onderzoek naar de screening bij thuiswonende ouderen. En vanaf februari ga ik beginnen met stagelopen. Ik vindt het leuk om te koken, sporten en lezen.

Onze sponsoren